Facebook

Lahelle Bulldogs
Vi er også på facebook, og den siden blir oftere oppdatert enn vår hjemmeside. Lik oss gjerne og del med dine venner :) Trykk HER.

Amerikansk Bulldog i Norge
Siden for alle med Amerikansk Bulldog i Norge. På siden kan man legge ut bilder av hunden sin (renraset eller ei), spørre om råd, komme med gode tips og ellers ha hyggelige samtaler med likesinnede :) Trykk HER.

Norges Hunder Landsforbund- NHL

Da den Amerikanske Bulldogen ikke er anerkjent av FCI, så kan den ikke stilles på utstillinger i regi av Norsk Kennel Klubb (NKK). NHL er den instansen i Norge som stambokfører den Amerikanske Bulldogen og er godkjent på lik linje med NKK. Skal man derfor stille sin Amerikanske Bulldog, eller ønsker en norsk stamtavle, så er det NHL som står for dette. Vi anbefaler alle våre valpekjøpere om å bli medlem her. Både for å få med seg viktig informasjon, og også for å være en del av et hyggelig fellesskap. NHL er tilknyttet Alianz Worldwide. Trykk HER.

Vom & Hundemat

Dette er fôret vi bruker på våre hunder, og vi kan ikke få anbefalt det nok. 100% naturlig, uten konserveringsmidler, uten smaks- eller fargestoffer, uten tilsatt vann og ikke varmebehandlet. Synlige resultater er mindre fôrinntak, mindre avføring, stabil mage, glansful pels, mindre røyting og bedre utholdenhet hos hundene. Trykk HER.

Vigor & Sage

Hvis vi skal bruke tørrfôr på våre hunder, så velger vi Vigor & Sage. Kornfritt, én animalsk proteinkilde, naturlig og med urter som fremmer immunforsvaret. Alle våre valper får med seg en valpepakke med dette fôret. Trykk HER for å lese mer.

Oslo Hundeskole

Vi har en oppdretteravtale med Oslo Hundeskole. Vi har selv deltatt på både valpe- og grunnkurs hos dem og vi går gode for at de kan hjelpe til med forståelse mellom hund og eier. De er dyktige i det de driver med og har kurs over hele landet! Avtalen innebærer at dere som valpekjøpere får 10% avslag på valpe- og grunnkurs hos dem :) Trykk HER.