Betingelser vedrørende pass

Vi tar imot alle raser i alle aldere såfremt de ikke har smittbare sykdommer. Vi anbefaler sterkt at hunden er fullt vaksinert, også mot kennelhoste. Vi fraskriver oss alt ansvar dersom hunden skulle pådra seg en sykdom under oppholdet hos oss pga manglende vaksinering fra eiers side.

Dersom dyret blir sykt eller skadet under oppholdet så forebeholder vi oss retten til å ta dyret med til veterinær på eiers bekostning. Eier skal da varsles innen rimelig tid.

Dyret kan selvfølgelig ta med seg egne senger, leker osv men vi står ikke ansvarlig dersom noe av dette blir ødelagt av dyret selv eller lekekamerater. Utstyret blir ikke vasket før hjemreise, med mindre dyret har hatt uhell som gjør at vi må vaske grunnet hygiene. Prisen for dette kommer i tillegg til prisen for oppholdet.

Dyret medbringes med eget fôr som er tilpasset for dyrets alder, aktivitetsnivå og evt plager. Det hender dessverre at dyrets matlyst er variert de første dagene grunnet forandringer i rutiner osv. Vi forbeholder oss derfor retten til å kunne tillegsfôre med Vom&Hundemat på hunder med dårlig matlyst. Dette er inkludert i prisen da det er vår plikt at dyret skal få i seg næring under oppholdet hos oss.

For smådyr i bur medbringes strø, mat, evt høy og ekstra utstyr som dyret trenger.

Har hunden løpetid blir dette tillegg i prisen pga tilrettelegging for å minske risikoen for bedekning, for at hannhunder skal få ro og ekstra rengjøring av oppholdssted. Vi bruker i disse tilfellene Adaptil i stikkontakt og for å spraye rundt hannhunder. Tispespray brukes på tispen ved spesielle tilfeller.