Starten på Lahelle Bulldogs begynte på Lahelle Gård i Våler i Østfold. Gården ble kjøpt av meg, Kristine, når jeg var 20 år gammel og en livslang drøm gikk i oppfyllelse.

Gården ble godkjent som Hestepensjonat av Mattilsynet i 2014 og deretter som Dyrepensjonat i 2015. På gården drev jeg med dyrepass og omplassering av hunder.

Drømmen om å få hund i familien gikk i oppfyllelse allerede i 2001 (da var jeg 11 år) da familien skaffet seg en Labrador Retriever med navn Hollerudhagen's Teddy. Han lærte meg mye om ansvaret med å ha hund, både på godt og vondt. Teddyen vår døde 14. februar 2015, 13 år gammel.

Trolltun's Hoss Bosco, min helt egen rottweilerhann, kom høsten 2009. Han åpnet øynene mine for utstilling og lydighet, men det viktigste han har introdusert meg for er viktigheten med riktig ernæring og også atferd og sykdom hos hund.

I 2013 kom min første amerikanske bulldog, Bjurling's Snowball aka Tequila. Hun lærte meg om tålmodighet og at man slettes ikke får noenting gratis når man driver med hund, verken fra hund eller mennesker.

Hun ble også starten på Lahelle Bulldogs da jeg fikk mitt aller første kull den 24. august 2015.

Mitt registrerte kennelnavn kom fra NHL i september 2015.

I mars 2020 flyttet vi fra gården og har etablert oss i Åmot i Modum, Buskerud.

Relevante kurs, seminarer osv:
Seminar Atferd hos hund fra NKK
Kurs i Dyrevelferd og lovgivning fra NMBU
Kurs i ernæring av hund og katt fra Royal Canin og Carnilove
Kurs i Aromaterapi fra Nordisk heste- og hundeterapiskole (NTH)
Innføringskurs i Hestemassasje fra NHT
Kurs i Treningslære Hund fra NHT
Ringsekretærkurs fra NHL
Figurantkurs fra NKK
Dommerkurs fra NHL
Kurs i bruk av laser NHT
Hundemassørutdanning fra NHT

Bosco og Teddy