CBARQ

Vi har gått over til å bruke CBARQ som en mentalitetstest på våre hunder. Denne testen er anbefalt av Manimal, som er Norges fremste senter innen etologi og atferd på hund. Denne testen tar for seg hvordan hunden er i hverdagen og er ikke kun basert på én dag (testdagen). Vi har sett at denne testen viser et mer nøyaktig resultat på våre hunder.

AD

Vi bruker Dyrenes Venn når vi røntger våre hunder for AD, og er godt fornøyd med kvaliteten på deres arbeid. Resultater gitt fra NKK med registrering i NOX. Vi fokuserer på helheten på individet og legger mer vekt på prestasjon og den daglige funksjonen på hunden. U.off avlesning innebærer attest fra autorisert veterinær.

HD og Penn HIP

Vi bruker Dyrenes Venn når vi røntger våre hunder for HD, og er godt fornøyd med kvaliteten på deres arbeid. Resultater gitt fra NKK med registrering i NOX. Vi fokuserer på helheten på individet og legger mer vekt på prestasjon og den daglige funksjonen på hunden.

Fra 2020 gikk vi over til å bruke Penn HIP på våre avlsdyr for et mer nøyaktig resultat. Bildene tas hos Anicura Jeløy Dyresykehus og sendes til avlesning i USA. For å lese mer om denne metoden trykk HER. U.off avlesning innebærer attest fra autorisert veterinær.

Spondylose

Vi bruker Dyrenes Venn når vi røntger våre hunder for Spondylose, og er godt fornøyd med kvaliteten på deres arbeid. Resultater gitt fra autorisert veterinær via attest. Vi fokuserer på helheten på individet og legger mer vekt på prestasjon og den daglige funksjonen på hunden.

  • Lahelle's Mazikeen

    14.01.21 Ingen forkalkninger

  • Lahelle's Mazikeen

    14.01.21 Ingen forkalkninger